فیلادلفیا سونی‌سیکسرز از ساخت استادیوم جنجالی 1.3 میلیارد دلاری منصرف شد!

استادیوم جدید در شهر فیلادلفیا ساخته نخواهد شد

توسط thebalderball
0 دیدگاه

دبالدربال | فرنچایز فیلادلفیا سونی‌سیکسرز تصمیم گرفت که از ساخت استادیوم 1.3 میلیارد دلاری در مرکز شهر خودداری کند. این تصمیم غافل‌گیرکننده تنها چند هفته پس از آن اتخاذ شد که شورای شهر به این پروژه جنجالی چراغ سبز نشان داد.

روزنامه Philadelphia Inquirer گزارش داد که چندین عضو شورا این تغییر برنامه را تایید کرده‌اند. این روزنامه نوشت، سونی‌سیکسرز با کمپانی Comcast Spectacor برای ماندن در منطقه ورزشگاه‌های شهر به توافق رسیده است، اما جزئیات بیش‌تری در مورد پیشنهاد جدید منتشر نشده است.

فرنچایز فیلادلفیا سونی‌سیکسرز، دفتر شهردار و کمپانی Comcast Spectacor (مالک ولز فارگو سنتر که هم اکنون میزبان بازی‌های 76ers است) در برابر درخواست‌های متعدد برای اظهار نظر در این خصوص سکوت اختیار کردند.

مخالفان انتقال استادیوم به مرکز شهر از این خبر استقبال کردند

دو عضو شورای شهر که علیه این طرح رای داده بودند، جیمی گاتیر و رو لندو، گفتند که این تغییر مسیر نشان می‌دهد که بخش توسعه 76ers صادقانه با شهر تعامل نداشته است. گاتیرو در بیانیه خود اعلام کرد:

ما خوشحالیم که 76ers در منطقه استادیوم باقی خواهد ماند که بهترین مکان برای آنهاست. اما شیوه رسیدن به این تصمیم نشان‌دهنده بی احترامی عمیق به مقامات شهری، ذینفعان و ساکنان است.

آنها گفتند که طرح توسعه مرکز شهر سیکسرز باعث ایجاد اختلاف بین فیلادلفیایی‌های طبقه کارگر شده بود و این فرنچایز بر شورای شهر فشار آورده بود تا پیشنهادی “نیمه‌پخته” را در نظر بگیرد که سوالات مهمی را در مورد ترافیک سنگین و جابجایی بخش Chinatown شهر باز گذاشته بود.

شورای شهر در 19 دسامبر پس از بیش از دو سال بحث و جدل شدید بر سر این پیشنهاد، به تصویب ساختن سالن ورزشی در مرکز شهر رای داد و مالکان فرنچایز سیکسرز امیدوار بودند که تا سال 2031 به آنچه که “76 Place” نامیده می شد، نقل مکان کنند. رای شورای شهر علی رغم مخالفت شدید ساکنان Chinatown و سایر فعالین صورت گرفت.

جیمی هریتی، عضو شورای شهر که از انتقال به استادیوم جیدحمایت می‌کرد، با لحنی خشمگین به روزنامه Philadelphia Inquirer گفت:

من در اوج خشم هستم و نمی‌دانم چه باید بکنم. احساس می‌کنم مرا فریب داده‌اند و مثل یک مهره بی‌ارزش بازی داده‌اند.

شهردار شرل پارکر، دموکرات که از این طرح حمایت کرده بود، گفته است که کل شهر از آنچه او “یک پروژه تحول‌آفرین اقتصادی تاریخی” می‌نامد، بهره‌مند خواهد شد. حامیان بر این باور بودند که افتتاح این استادیوم 18,500 نفری، جان تازه‌ای به منطقه تجاری در حال رکود مارکت ایست خواهد بخشید. این منطقه علی‌رغم تلاش‌های متعدد برای احیاء، سال‌هاست با مشکلات عدیده دست و پنجه نرم می‌کند.

مالک تیم، هریس بلتز اسپورتس و Sports & Entertainment، برای دریافت تاییدیه شهر تا پایان سال تلاش کرد تا بتواند به تاریخ افتتاح هدف خود برسد. این شرکت متعهد شد که هیچ گونه بودجه ساخت و ساز را از شهر درخواست نکند، اگرچه آزاد بود که بودجه ایالتی و فدرال را درخواست کند. به جای مالیات بر املاک، این شرکت متعهد شد که مبلغ ثابت 6 میلیون دلار را به صورت سالانه به شهرداری پرداخت خواهد کرد.

مخالفان معتقد بودند که ساخت این استادیوم علاوه بر ایجاد ترافیک سنگین در روزهای برگزاری مسابقات، می‌تواند منجر به افزایش قیمت مسکن، جابه‌جایی ساکنان قدیمی و تغییر چهره کلی منطقه به سمت یک منطقه لوکس و گران‌قیمت شود.

جامعه چینی‌تباران (محله Chinatown) از دهه 1960 به این سو، با سرسختی در برابر طرح‌های توسعه‌ای متعدد از جمله ساخت کازینو، زندان، استادیوم بیسبال و بزرگراه مقاومت کرده‌اند. ساخت بزرگراه در سال 1991، این محله را به دو قسمت تقسیم کرد و تاثیرات عمیقی بر هویت و فرهنگ ساکنان آن گذاشت.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پیام بگذارید